Meer resultaten voor oprijplatenshop

PVC Voordeel
2dehands iphone kopen
jorg steigerhout
gratiswebshopbeginnen
condoom anoniem kortingscode
parfum outlet kortingscode
horeca spullen
avri tuincentrum
condoom anoniem korting
goedkope hoesjes
oprijplatenshop
oprijplatenshop.nl Klantbeoordelingen Trusted Shops.
5 dagen moeten wachten op de levering ipv 1 dag en verpakking dan nog helemaal beschadigd, gelukkig voldoet het product zelf wel, klantendienst zelf doet weinig tot geen moeite om het order op te volgen, en verdraaid dan nog eens de waarheid, ik bestel bijna dagelijks online, tot nu toe een van de mist goede ervaring naar deze shop toe, zeker op gebied van klantenservice en levertermijn.
Oprijplaten online kopen in de webshop Oprijplatenshop.nl.
Bovendien leveren wij de oprijplaten GRATIS in heel Nederland en Belgiƫ. Oprijplaten voor uw scootmobiel. Naast oprijplaten voor uw auto of motor verkopen wij ook oprijplaten voor rolstoelen en oprijplaten voor scootmobiel. Onze aanhanger oprijplaten zijn eenvoudig te plaatsen achter uw aanhangwagen.
oprijplatenshop.nl Klantbeoordelingen Rating: 9.2 van 65 klantbeoordelingen en ervaringen voor oprijplatenshop.nl.
Beoordeling hoogste eerst. Beoordeling laagste eerst. Webshop is prima maar oprijplaat staal is van slappe kwaliteit. Misschien 5 x met kruiwagen puin op gereden en onderzijde van de plaat is al bijna plat / uit elkaar gedrukt. 4 / 10.
Oprijplatenshop.nl Thuiswinkel Waarborg-certificaat.
Lees wat je kunt doen in de bedenktijd en welke uitzonderingen er in de wet zijn. Producten deels achteraf betalen. Onze leden bieden de mogelijkheid om een deel van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen geldt alleen voor producten.

Contacteer ons